פרויקט המכינה האוניברסיטאית – נקודות זכות תמורת פעילות חברתית
המכינה האוניברסיטאית מחפשת סטודנטים/ות בעלי/ות אוריינטציה חברתית, מסוגלות בהעברת חומרי לימוד והרבה רצון טוב לפרויקט חונכות לתלמידי המכינה האוניברסיטאית.
נודה לכן אם ניתן יהיה לפרסם במסגרת החוג את המודעה המצורפת לסטודנטים ולסטודנטיות לתואר ראשון, ולהציע את האפשרות לפעול במסגרת המכינה האוניברסיטאית תמורת 4 נקודות זכות (נקודות בחירה) בשנת הלימודים הקרובה (תשע"ט, 2018-2019). נדגיש שמתן נקודות הזכות כפוף לאישור חוג הלימוד, ועל כל סטודנט חלה האחריות לברר זאת מבעוד מועד.
הפעילות תכלול חונכות אישית בהיקף של 4 שעות שבועיות במשך שנת הלימודים תשע"ט. החונכות משלבת סיוע לימודי ושיפור מיומנויות למידה של הסטודנטים במכינה האוניברסיטאית, והיא מוכרת על-ידי הוועדה לתיאום פעילות חברתית (ולפ"ח) בדיקנט הסטודנטים באוניברסיטה. הפעילות תירשם בגיליון הציונים של הסטודנט/ית כ: פעילות חברתית – השלים 4 נ"ז.
אנא הפנו את תשומת לב הסטודנטים בחוגכם/ן לאפשרות החונכות במכינה האוניברסיטאית כקורס בחירה במסגרת החוג. אשמח לשיתוף פעולה!
עמית צריקר, עו"ס, רכז פרויקט החונכות במכינה האוניברסיטאית
דוא"ל: atzriker@univ.haifa.ac.il
טלפון: 04-8249340 (פנימי: 3340)
המכינה האוניברסיטאית מחפשת אותך, סטודנט/ית לתואר ראשון לפעילות עם (נקודות) זכות. אם אתם/ן בעלי/ות אוריינטציה חברתית, סבלנות ויכולת להעביר חומרי לימוד, נשמח אם תצטרפו לפרויקט החונכות האישית במכינה האוניברסיטאית!
- פרויקט החונכות האישית מתנהל בהיקף של 4 שעות שבועיות למשך שנת הלימודים תשע"ט (2018-2019). החונכות משלבת סיוע לימודי ושיפור מיומנויות למידה עבור הסטודנטים והסטודנטיות במכינה.
- הפרויקט מוכר על-ידי הוועדה לתיאום פעילות חברתית (ולפ"ח) בדיקנט הסטודנטים באוניברסיטה.
- ניתן לקבל מכתב המלצה בסיום החונכות (מרכיב חשוב מאוד בקורות החיים העתידיים שלכם/ן!)
- הפעילות תירשם בגיליון הציונים שלכם/ן כ: פעילות חברתית – השלים 4 נ"ז.
הזכות לבחור בפעילות חברתית – קורס הבחירה שלכם!
מהרו! ההרשמה בעיצומה!
לפרטים נוספים, ניתן לפנות לדוא"ל:
atzriker@univ.haifa.ac.il
עמית צריקר, עו"ס,
רכז פרויקט החונכות במכינה האוניברסיטאית