תלמידות המגמה לטכנולוגיות בחינוך, אשר זכו במלגת סילבר לשנת תש״ף

סמל זכייהאנחנו שמחים לבשר על תלמידות המגמה לטכנולוגיות בחינוך, אשר זכו במלגת סילבר לשנת תש"ף:

רותי בן ישי - תלמידת דוקטורט בהנחייתם של ד"ר יותם הוד ופרופ' דני בן-צבי. מחקרה של רותי, "הפיתוח המשותף של זהויות אנשי החינוך הן כלומדים והן כמורים בעת השתתפותם בקהילות למידה", בוחן את אופן ההשתתפות של מורים בקהילות הומניסטיות בונות ידע, בהן הם לומדים על עצמם כלומדים, מעצבים את אופני ההוראה ואת הזהות שלהם בכיתה.

תבל זינזיק – תלמידת המגמה לטכנולוגיות בחינוך המונחית על ידי פרופ' אורית חצרוני (החוג לחינוך מיוחד). מחקרה של תבל עוסק בהשפעת השימוש בוידאו-מודלנג – תכנת מחשב חינוכית ודיונים קבוצתיים הכוללים סימולציות, ברכישת מיומנויות חברתיות-מיניות בקרב מתבגרים עם אוטיזם בתפקוד גבוה.

רחל ואליעזר סילבר ז"ל ראו בהוראה ובחינוך אמצעי להשגה של עצמאות כלכלית ורוחנית, הן ברמה האישית והן ברמת הכלל, ופעלו לשם כך במהלך חייהם. קרן ההנצחה אשר הוקמה בשנת 2014 מתוך עזבונם, שמה לה למטרה לבטא את רוחם זו. לאור הישגיה האקדמיים יוצאי הדופן של המגמה לטכנולוגיות בחינוך, הישגים שבזכותם נבחרה על ידי משרד החינוך והמועצה להשכלה גבוהה להוביל את מרכז המצוינות הישראלי (LINKS I-CORE) לחקר למידה בחברת המידע, בחרה בה קרן ההנצחה לשם מתן מלגות הצטיינות לתלמידי מחקר (תואר שני, שלישי ובתר-דוקטורט) זו השנה השישית.

טקס הענקת המלגה יתקיים עם ביום רביעי, 24.6.2020 בשעה 16:00-17:00. הזוכות ישתפו את הקהל במחקריהן.

ברכות לזוכות,

סגל המגמה לטכנולוגיות בחינוך