לפרויקט מחקרי חינוכי חדש (עבור תלמידים בחטיבות ביניים) העוסק בהבנה של תהליכים בתעשיית המזון ובתקשורת המדע החל לפעול בפקולטה לחינוך למדע וטכנולוגיה בטכניון. המחקר, במימון אירופאי יפעל במקביל בישראל ובפולין.

אנו מחפשות לגייס סטודנט/ית לתארים מתקדמים או בסוף התואר הראשון שי/תשתלב בביצוע המחקר. העבודה תכלול הגעה לכיתות,  עבודה עם תלמידים, ואיסוף נתונים למחקר המלווה את יישום הפרויקט. העבודה תתבצע בחלקה בטכניון ובחלקה בזיכרון יעקב.

אם יש לכם/ן 10-15 שעות שבועיות פנויות ויש לכם/ן ניסיון בעבודה עם בני נוער (היכרות וידע מוקדם בנושאי הנדסת מזון/תזונה, וכן ניסיון במחקר במדעי החברה – יתרון) – אתם מוזמנים לפנות לד"ר קרן דליות בכתובת המייל: dalyotkeren@campus.technion.ac.il