למחקר חדשני בקידום קריאה, כתיבה וחשבון באזור חיפה והצפון של מרכז אדמונד י. ספרא בשיתוף הפקולטה לחינוך, אוניברסיטת חיפה
דרושים.ות עוזרי.ות מחקר לאיסוף נתונים בגני חובה

דרישות התפקיד:
•    דוברי.ות עברית.
•    עדיפות לבעלי.ות השכלה בתחום חינוך/פסיכולוגיה/ריפוי בעיסוק/קלינאות תקשורת.
•    זמינות לעבודה מיידית ועד סוף חודש יוני בשעות הבוקר.

קורות חיים יש לשלוח לכתובת המייל
 reut136@gmail.com
חולמים להיות אנשי טיפול או לפעול בפרויקט עם ערך מוסף לקהילה? מחפשים מלגה המשלבת התנסות ומענק כספי?

הנכם מוזמנים להגיש מועמדות לפרויקט גן הילד !

פרויקט גן הילד, נוצר מתוך צורך ממשי של סטודנטים בחיפוש אחר ניסיון רלוונטי לעולם התעסוקה, ומלגת לימודים. הפרויקט מאפשר קבלת מלגה על סך 8000 שח וחשיפה לעולמות השיקום.

להגשת מועמדות ניתן דרך המייל ->

ganhayeld2@gmail.com

מצ"ב המודעה ודרישות סף

תאריך אחרון להגשה  20.12.18

*יתכן סגירת הרשמה מוקדמת יותר

*המודעה מנוסחת בלשון זכר אך מתייחסת לנשים וגברים כאחד
מלגת קרן גרוס- 5000 שח תמורות 70 שעות התנדבות.

רלוונטית למי שסיים/ה את השירות הצבאי/לאומי/אזרחי בחמש השנים האחרונות.

אפשר להתנדב באקי"ם, בשבתי לוי (בשישי או שבת), בגן הילד או בבית האבות הספרדי.

כדאי להירשם! מספר המקומות מוגבל וכל הקודם/ת זוכה :)

הרשמה בקישור:   https://goo.gl/forms/QjTbVGvjapuVSFOC3

יש לעמוד בקריטריונים הבאים:

1. חייל/ת משוחרר/ת עפי" חוק (כולל שירות לאומי/אזרחי) שטרם מלאו 5 שנים מיום השחרור משירות חובה (ביום הגשת הבקשה).

2. ניצלת לפחות 8,000 ש"ח מסך הפיקדון, עד ליום הגשת הבקשה.

3. סטודנט/ית מן המניין הלומד/ת לפחות 12 שעות שבועיות באוניברסיטת חיפה.

4. סטודנט/ית אשר לא מקבל/ת סיוע נוסף העולה על 8,000 ש"ח (קרן אייסף, אימפקט, מפעל הפיס, וכו').

5. סטודנט/ית אשר לימודיו לא ממומנים ע"י גורם אחר (כולל מקום העבודה של ההורים).
למחקר בנושא הסתגלות במעבר לגיל ההתבגרות: קשב, הורות, משפחה ושינה דרושים/דרושות עוזרי מחקר ניידים מכל רחבי הארץ לאיסוף נתונים.

איסוף הנתונים יעשה בבתי המשפחות.

התשלום יעשה לפי שעות.

לפרטים:

שלי מגבר - 054-6969580

איריס שילה - 054-4594826
סטודנט מלגה לפניך! :)

מלגת קרן גרוס- 5000 ש"ח תמורת 70 שעות התנדבות.

דרישות:

בוגרי שירות צבאי/לאומי/אזרחי בחמש השנים האחרונות.

גופים להתנדבות:

באקי"ם, בית שבתאי לוי, גן הילד , בית האבות הספרדי.

כדאי להירשם! מספר המקומות מוגבל וכל הקודם/ת זוכה :)

הרשמה בקישור:    https://goo.gl/forms/QjTbVGvjapuVSFOC3

אנחנו מגייסות כרגע עוזרי.ות מחקר לפרוייקט "חכמת הדעת והלב: הקניית מיומנויות המאה ה21 בבתי ספר יסודיים בישראל", לצורך איסוף נתונים בבתי ספר יסודיים.

העבודה באזור הצפון (חיפה וחדרה), בשעות הבוקר פעם עד פעמיים בשבוע במהלך שנת הלימודים הנוכחית.

נא לשלוח קורות חיים ופירוט ניסיון רלוונטי (אם יש), כמו גם את הימים שבהם יהיו פנויים בבקרים שעות 8:00 עד 14:00

אל 21skills.il@gmail.com

בברכה

ד"ר נורית פז ברוך, מרכזת נושא המדידה וההערכה במחקר "חכמת הדעת והלב"

פרויקט המכינה האוניברסיטאית - נקודות זכות תמורת פעילות חברתית

המכינה האוניברסיטאית מחפשת סטודנטים/ות בעלי/ות אוריינטציה חברתית, מסוגלות בהעברת חומרי לימוד והרבה רצון טוב לפרויקט חונכות לתלמידי המכינה האוניברסיטאית.

נודה לכן אם ניתן יהיה לפרסם במסגרת החוג את המודעה המצורפת לסטודנטים ולסטודנטיות לתואר ראשון, ולהציע את האפשרות לפעול במסגרת המכינה האוניברסיטאית תמורת 4 נקודות זכות (נקודות בחירה) בשנת הלימודים הקרובה (תשע"ט, 2018-2019). נדגיש שמתן נקודות הזכות כפוף לאישור חוג הלימוד, ועל כל סטודנט חלה האחריות לברר זאת מבעוד מועד.

הפעילות תכלול חונכות אישית בהיקף של 4 שעות שבועיות במשך שנת הלימודים תשע"ט. החונכות משלבת סיוע לימודי ושיפור מיומנויות למידה של הסטודנטים במכינה האוניברסיטאית, והיא מוכרת על-ידי הוועדה לתיאום פעילות חברתית (ולפ"ח) בדיקנט הסטודנטים באוניברסיטה. הפעילות תירשם בגיליון הציונים של הסטודנט/ית כ: פעילות חברתית – השלים 4 נ"ז.

אנא הפנו את תשומת לב הסטודנטים בחוגכם/ן לאפשרות החונכות במכינה האוניברסיטאית כקורס בחירה במסגרת החוג. אשמח לשיתוף פעולה!

עמית צריקר, עו"ס, רכז פרויקט החונכות במכינה האוניברסיטאית
דוא"ל: atzriker@univ.haifa.ac.il
טלפון: 04-8249340 (פנימי: 3340)

המכינה האוניברסיטאית מחפשת אותך, סטודנט/ית לתואר ראשון לפעילות עם (נקודות) זכות. אם אתם/ן בעלי/ות אוריינטציה חברתית, סבלנות ויכולת להעביר חומרי לימוד, נשמח אם תצטרפו לפרויקט החונכות האישית במכינה האוניברסיטאית!

• פרויקט החונכות האישית מתנהל בהיקף של 4 שעות שבועיות למשך שנת הלימודים תשע"ט (2018-2019). החונכות משלבת סיוע לימודי ושיפור מיומנויות למידה עבור הסטודנטים והסטודנטיות במכינה.
  • הפרויקט מוכר על-ידי הוועדה לתיאום פעילות חברתית (ולפ"ח) בדיקנט הסטודנטים באוניברסיטה.
  • ניתן לקבל מכתב המלצה בסיום החונכות (מרכיב חשוב מאוד בקורות החיים העתידיים שלכם/ן!)
  • הפעילות תירשם בגיליון הציונים שלכם/ן כ: פעילות חברתית – השלים 4 נ"ז.

הזכות לבחור בפעילות חברתית – קורס הבחירה שלכם!
מהרו! ההרשמה בעיצומה!

לפרטים נוספים, ניתן לפנות לדוא"ל:
atzriker@univ.haifa.ac.il
עמית צריקר, עו"ס,
רכז פרויקט החונכות במכינה האוניברסיטאית
לשם מחקר במעבדתו של ד"ר מוטי בניטה, בנושא הקשר בין וויסות רגשות לבין התנהגות פרו-סוציאלית, דרושים/ות סטודנטיות וסטודנטים המשתתפים בקורסי התנסות מעשית, בהם יש פעילות למען החברה.

הסטודנטים שישתתפו במחקר יתבקשו למלא שלושה שאלונים אינטרנטיים קצרים במרווחים של שבועיים זה מזה, ומילוי כל שאלון יארך 20-30 דקות.

למעוניינים, נא לשלוח מייל לעוזרת המחקר טליה שכטר - Talia.sh63@leobaeck.net.
אנחנו מחפשים סטודנטים להתנדבות מגוונת עם ילדים ונוער בסיכון/ ילדי חינוך מיוחד/ נוער מתנדב/

סיוע לימודי לילדים נזקקים/ סיוע ארגוני במחלקת הנוער ועוד.

ההתנדבות במחלקת הנוער העירונית של קריית מוצקין/במועדוניות רווחה

נשמח מאוד לעזרתם!!!

בבקשה לפנות במייל

dlampel@zahav.net.il