כנס רכזי תקשוב בחסות הפקולטה לחינוך באוניברסיטת חיפה

ICT-coordinators-conferenceתודות לדר' רחלי לוין פלד, לדר' ורדה טלמון ולדר' תמר שמיר, מהמחלקה ללימודי המשך, על ארגון יום העיון המרתק ב 2.7 באולם הכט לסיכום שנה פוריה של התפתחות מקצועית לרכזי תקשוב במסגרת שיתוף פעולה בין המחלקה בפקולטה לחינוך לבין מחוז צפון של משרד החינוך.

ביום העיון נכחו כ-300 רכזים (מכ-300 בתי ספר). רכז התקשוב הוא הדמות המובילה והאחראית על הטמעת התקשוב ומיומנויות המאה ה21 בבית ספרו. יום העיון היווה הזדמנות למפגש של רכזי תקשוב עם חוקרים מובילים בתחום שילוב טכנולוגיות למידה ובמה להצגת חדשנות בהוראה דיגיטלית במחוז הצפון.

בהרצאת המפתח דיברה פרופ' יעל קלי, ראש המגמה לטכנולוגיות בחינוך, וראש מרכז המצוינות בתחום חינוך וחברת המידע החדשה  LINKS, על תפקיד המורה כמעצב "במות ותסריטים פדגוגיים", ועל שיקולי רווח והפסד הכרוכים בתהליך העיצוב. דר' חגית מישר טל מהאוניברסיטה הפתוחה סקרה אפשרויות של למידה ניידת. את לב העשייה הציגו רכזים מובילים במחוז צפון בטעימות מתוך הוראה המשלבת תוכן פדגוגיה וטכנולוגיה בבית ספרם.

לצפייה בתמונות מהאירוע לחץ כאן