ברכות לפרופ' צביה ברזניץ מהפקולטה לחינוך על קבלת אות מפעל חיים במסגרת אירועי חבר הנאמנים ה 41 של אוניברסיטת חיפה

DSCF7524במסגרת אירועי חבר הנאמנים ה 41 של אוניברסיטת חיפה, ניתן לפרופ' צביה ברזניץ אות מפעל חיים. פרופ' ברזניץ הינה מעמודי התווך של האוניברסיטה בכלל, והפקולטה לחינוך בפרט. האות ניתן כהוקרה על שנים רבות של מחקר מוביל בתחום לקויות הלמידה, אשר הציב את החוקרת ואת האוניברסיטה ברשימת העלית של המחקר בתחום.

בין היתר, פועלת פרופ' ברזניץ, ללא לאות לקידום השוויון בין יהודים וערבים ולקידום הלמידה בקרב אוכלוסיות מתקשות בארץ ובעולם.

במסגרת אירועים אלו קיבל גם מרכז אדמונד י. ספרא לחקר המוח ולקויות למידה, אשר בראשו עומדת פרופ' ברזניץ, אות מצויינות אקדמית בסביבה רב תרבותית.

האות ניתן מטעם האוניברסיטה, והתקבל על ידי פרופ' אוסיד חט'יב, אשר נשא דברים בשם חוקרי המרכז.

DSCF7526