פרופ׳ אנה ספרד ומשתתפים אחרים בכנסב-17 לפברואר התקיים באוניברסיטה כנס בינלאומי לכבודה של פרופסור אנה ספרד. במסגרת הכנס אירח החוג לחינוך מתמטי בפקולטה לחינוך חוקרים ואנשי חינוך  מתמטי מובילים מהעולם בינהם – פרופסור ג'יל אדלר נשיאת ICMI, פרופסור דבורה בול, נשיאת AERA  לשעבר, פרופסור נטלי סינקלייר יושבת ראש המחקר בקנדה ללימוד מתמטיקה מוחשית באוניברסיטת סיימון פרייזר. בנוסף, השתתפו חברים וקולגות מכל האוניברסיטאות בארץ. את הכנס פתחו פרופסור רון רובין, פרופסור לילי אורלנד – ברק ופרופסור רוזה לייקין בברכות הוקרה והצלחה להמשך הדרך. בכנס נתנו הרצאות המתארות את הקשר בין מחקריהם של המרצים לתיאוריה הקומוגניטיבית אותה פיתחה פרופסור ספרד. כמו כן התקיים פאנל המתאר את התיאוריה הקומוגניטיבית והתפתחותה בעקבות מחקריהם של תלמידיה של פרופסור ספרד. בפאנל השתתפו פרופסור מיכל טבח מאוניברסיטת תל אביב, פרופסור בוריס קויצ'ו ד״ר גייסון קופר ממכון ויצמן, ד״ר עינת הד מצויינים מהטכניון, ד״ר טלי נחליאלי ממכללת לוינסקי ועירית לביא מאוניברסיטת חיפה. בסיום ערכו פרופסור ספרד ופרופסור אברהם הרכבי שיח עמיתים חברי.

לצפייה בתמונות מהכנס לחץ כאן (בחלון חדש)

למעבר לאתר הכנס לחץ כאן (חלון חדש)