תמונה מהאירועביום רביעי ה- 3.6.15, ערכו סטודנטים לתואר ראשון, בקליניקה למנהיגות ומדיניות בחינוך אירוע פוסטרים. באירוע הציגו הסטודנטים את פעילותם בקליניקה במהלך הסמסטר האחרון. הפוסטרים הציגו את הארגונים בהם נערכו התנסויות הסטודנטים, את הסוגיות אותן חקרו ואת החלופות לפתרון המוצעות.
הסוגיות שהוצגו בפוסטרים היו מגוונות ונבעו מעולמם של הסטודנטים באוניברסיטה ומחוצה לה: החל מסוגיית חופש הביטוי באוניברסיטת חיפה, השתלבות של פגועי נפש במעגל התעסוקה, עידוד בני נוער ערבים להתנדבות בקהילה, הכשרת ילדים ונוער על הרצף האוטיסטי לתפקידי הדרכה והנהגה בתנועת הצופים, העלאת המודעות לחיים משותפים של נוער יהודי וערבי בחיפה, אופן הדיווח של נוער נפגע עבירה ועד להכנה וקליטה של צעירים עולים למדינת ישראל.
הפקולטה לחינוך והחוג למנהיגות ומדיניות בחינוך מודים לכל מי שסייע להצלחת האירוע ויישר כוח לסטודנטים על העבודה המאומצת שנשאה פרי.

את הקליניקה למנהיגות מובילים ד"ר אימן אגבארייה וגב' רויטל כץ-פדה.

לצפייה בתמונות מהאירוע לחצו כאן