ב-12.3 התקיים מפגש ראשון של כל מרצי ותלמידי התואר השני מהמגמות ניהול מערכות חינוך וחינוך, חברה ותרבות, בחוג למנהיגות ומדיניות בחינוך. במפגש דנו בהיבטים שונים של מצוינות בחינוך בסביבות מורכבות או מאתגרות (שכונות מעוטות יכולת, אוכלוסיות מוחלשות וכד').

לאחר משחק היכרות קצר, ניהלנו שיחה בנושא עם בתיה בראונר- מנהלת בי"ס עירוני א' בחיפה וזוכת פרס חינוך ע"ש קורצ'אק. בתיה הציגה את האתגרים העומדים בפני בית הספר שהיא מנהלת, ודנה במספר דרכי התמודדות הקשורות לאסטרטגיה פדגוגית, לקהילה, ולצוות המורים.

לדבריה הגיבו פרופ' זהבה רוזנבלט (מהמגמה לניהול מערכות חינוך) ופרופ' איימן אגבאריה (מהמגמה לחינוך, חברה ותרבות(. בהמשך לדברים אלו, נערך שיח פתוח בשולחנות עגולים של כל חברי החוג, ובו דנו בתמונת העתיד של מצוינות בסביבות מאתגרות ובדרכים העשויות לקדמה. המפגש אורגן על ידי נציגים מהסגל והסטודנטים בחוג- בהובלת טל שפיצר וברוך יעקבי.

קישור לתמונות האירוע