רויתהפקולטה לחינוך והחוג לחינוך מיוחד מברכים את הגב׳ רוית אברם על הזכייה בפרס הדיקן ללימודים מתקדמים, ואת המנחה שלה ד''ר בת שבע חדד-מנצור.

פרס יוקרתי זה הוענק לרוית על ידי וועדה מקצועית מטעם האוניברסיטה על כתיבת עבודת גמר מחקרית (תזה) מצטיינת בהנחייתה של ד"ר בת שבע חדד-מנצור.

נושא העבודה: "ארגון תפיסה ויזואלית בקרב אנשים עם ASD" .

רוית יקרה, אנחנו רואים בך דוגמה לכל תלמיד/ה לתואר שני בפקולטה לחינוך ובחוג לחינוך מיוחד, שרואה את ייעודו/ה בקידום הידע האנושי בדרך של מחקר מקורי ושיטתי. סטודנטים כמוך הם ההבטחה שהעולם שבתוכו אנחנו חיים יהפוך בהדרגתיות לעולם מובן יותר ובכך לעולם מותאם יותר לכל מי שחיי בו. סטודנטים כמוך הם גם דור העתיד של האקדמיה, דור שביום מן הימים ינחה את הדור הבא אחריו להישגים ראויים. ובדרך לשם אין לנו אלא לאחל לך שהצמא לדעת, שהניע אותך עד כה, ימשיך להניע אותך לעבר עתיד כדאי ומוצלח.

מברכים אותך בשם הפקולטה ובשם החוג לחינוך מיוחד,

פרופ' חנן אלכסנדר, דיקן הפקולטה

פרופ' פול מילר, ראש החוג לחינוך מיוחד

איימן אגבארייהברכות חמות לד׳׳ר אימן אגבאריה אשר הוזמן לאוניברסיטת אוקספורד להשתתף בתכנית העמיתים: Israel and Ione Massada Fellowships Programme.

בנוסף ד׳׳ר אגבאריה הוזמן להרצאות Keynote  בשני כנסים בינלאומיים.

הראשון בהולנד באוניברסיטת Groningen:

International Conference Religious Heritage in a Diverse Europe, New Directions in Practice, Policy & Scholarship

והשני בישראל במכללת לוינסקי:

CULTURAL DIVERSITY IN MUSIC EDUCATION INTERNATIONAL CONFERENCE 2019 – CDIME XIV

כמו כן, ד"ר אגבאריה הוזמן לקחת חלק בפסטיבל מטולה לשירה בישראל.

יישר כוח והמשך עשייה ברוכה!

הקהל בכנסלקראת פתיחת המגמה החדשה לייעוץ והדרכת הורים בשנת הלימודים הקרובה, קיימנו יום עיון (01.04.2019) ובו למדנו מעט על הורים בתנ"ך ובספרים, על הורות לילדים שמיזגם מאתגר, על שליטה פסיכולוגית הורית ועל התערבויות להורים בגיל הרך.

גילינו באופן לא מפתיע כפי שגם המחקר מראה שככל שניסיוננו בהורות רב יותר, כך אנחנו מבינים כמה ידע עדיין חסר לנו.

אתם מוזמנים לצפות בקטעים מתוך יום העיון (בחלון חדש), ותוכלו כמובן להתמקצע וללמוד באופן מעמיק יותר במגמה החדשה.

לצפייה בגלריית התמונות מיום העיון לחץ כאן (חלון חדש)

לפרטים פנו אל עדי סגל בטלפון 04-8249150 או במייל adashti@univ.haifa.ac.il