ד׳׳ר יותם זכה בפרס על שם מרדכי ניסן לחוקרי חינוך מצטיינים בתחילת דרכם

yotam hodד"ר יותם הוד הוא הזוכה בפרס על שם מרדכי ניסן של האוניברסיטה העברית בירושלים לחוקרי חינוך מצטיינים בתחילת דרכם.
פרופ' מרדכי ניסן היה פסיכולוג ואיש חינוך, חבר סגל ומנהל ביה"ס לחינוך של האוניברסיטה העברית בירושלים וממייסדי ומובילי בית ספר מנדל למנהיגות חינוכית. הוא פרסם עשרות מאמרים וחיבר פרקים רבים בפסיכולוגיה ההתפתחותית והחינוכית. תחומי המחקר העיקריים שלו היו המוטיבציה האנושית, התנהגות והתפתחות מוסרית, וחקר הזהות.

לזכרו של פרופ' ניסן יוענק פרס ההצטיינות בטקס שיתקיים במהלך ב- 21 במאי 2019 באוניברסיטה העברית, בו יציג יותם את תרומתו מדעית.

ברכות לך יותם! אין ראוי ממך לזכיה בפרס חוקר חינוך מצטיין בתחילת דרכו, גאים אנו בך ובהישגיך!