כריכת הספרהפקולטה לחינוך מברכת את פרופ׳ אדיר כהן לרגל צאת ספר שיריו השני,כריכת הספר ״ממשיך להיכתב״ הכולל את מיטב שירתו בשנים האחרונות.
השירים זכו לשורה ארוכה של התייחסויות של סופרים, משוררים, מבקרים, פסיכולוגים ומטפלים.
פרופ׳ אדיר כהן משורר ומספר, ממייסדי הביבליותרפיה בישראל ובעולם, מטפח הכתיבהתראפיה והטיפול הפילוסופי. שימש כדיקן הפקולטה לחינוך וכראש החוג לחינוך באוניברסיטת חיפה ובמוסדות אקדמיים נוספים.

ערב עיון לכבוד צאת הספר יתקיים בבית הסופר, רח׳ אליעזר קפלן 6 תל אביב בתאריך 10.1.19

התכנסות בשעה 19:30, תחילת האירוע בשעה 20:00

לנופף לקפקא ולומר לו כי נצח
ואז לנעל את השער.

הספר יצא לאור בהוצאת אמציה 2018

חנן אלכסנדרברכות חמות לפרופ' חנן אלכסנדר, דיקן הפקולטה לחינוך, על בחירתו לתפקיד סגן הנשיא ונשיא המיועד (President Elect and Program Chair)  של האגודה לחקר החינוך הדתי (Religious Education Association) שהוא הארגון הוותיק והמוביל בתחום. ה-REA נוסד ב 1903 ע''י וויליאם ריינר הרפר, הנשיא הראשון של אוניברסיטת שיקגו, בשיתוף עם הפילוסוף האמרקני הידוע ג'ון דווי. בנוסף לארגון כנס בינלאומי כל שנה, האגודה מוציאה לאור ביחד עם המו״ל Routledge-Taylor and Francis את כתב העת Religious Education, שהוא מדורג ברבעון העליון בחקר הדתות במשך שנים רבות על ידי המדד Scimago-Scopus. כמו כן, היא מוציאה לאור ביחד עם המו״ל Wipf and Stock Publishers, את סידרת הספרים Horizons in Religious Education ומעניק את הפרס ע''ש הרפר בחינוך דתי שהוא האות הבינלאומי היוקרתי ביותר בתחום. חתני וכלות הפרס כוללים וכוללות בין היתר: מרשל מקלואן (1973), אלי וויזל (1975), מרגרט מיד (1977), פאולו ואלזה פרירי (1983), מרטין מרטי (1994), ג'יימס פאולר (2009), ופרקר פלמר (2010).
לאחר שנה בתפקיד נשיא נבחר (מיועד), חנן יעלה בשנה"ל תש"פ להיות נשיא האגודה.

יישר כוח ועשייה ברוכה.