רויתהפקולטה לחינוך והחוג לחינוך מיוחד מברכים את הגב׳ רוית אברם על הזכייה בפרס הדיקן ללימודים מתקדמים, ואת המנחה שלה ד''ר בת שבע חדד-מנצור.

פרס יוקרתי זה הוענק לרוית על ידי וועדה מקצועית מטעם האוניברסיטה על כתיבת עבודת גמר מחקרית (תזה) מצטיינת בהנחייתה של ד"ר בת שבע חדד-מנצור.

נושא העבודה: "ארגון תפיסה ויזואלית בקרב אנשים עם ASD" .

רוית יקרה, אנחנו רואים בך דוגמה לכל תלמיד/ה לתואר שני בפקולטה לחינוך ובחוג לחינוך מיוחד, שרואה את ייעודו/ה בקידום הידע האנושי בדרך של מחקר מקורי ושיטתי. סטודנטים כמוך הם ההבטחה שהעולם שבתוכו אנחנו חיים יהפוך בהדרגתיות לעולם מובן יותר ובכך לעולם מותאם יותר לכל מי שחיי בו. סטודנטים כמוך הם גם דור העתיד של האקדמיה, דור שביום מן הימים ינחה את הדור הבא אחריו להישגים ראויים. ובדרך לשם אין לנו אלא לאחל לך שהצמא לדעת, שהניע אותך עד כה, ימשיך להניע אותך לעבר עתיד כדאי ומוצלח.

מברכים אותך בשם הפקולטה ובשם החוג לחינוך מיוחד,

פרופ' חנן אלכסנדר, דיקן הפקולטה

פרופ' פול מילר, ראש החוג לחינוך מיוחד

עדן מלול מחזיקה את תעודת ההצטיינות בחוג לחינוך מיוחד המצטיינים גם הם מיוחדים. עדן מחזיקה תעודת הצטיינות

החוג לחינוך מיוחד מברך את עדן מלול על שסיימה את השנה הראשונה של לימודיה בחוג בהצטיינות. עדן היא דוגמה מוחשית שאין דבר שיכול לעמוד כנגד הרצון של האדם. מרותקת לכיסא גלגלים היא התחילה ללמוד בחוג לחינוך מיוחד, גם אם לא בזכותו היא זכתה ללמוד בו. לזכות זו היא זכתה כי הרצון הבלתי מתפשר, לצדו של חן שלא ניתן לעמוד בפניו, הביסו את הסטראוטיפ שלא פעם נדבק למוגבלות ובכך מונע מאנשים מיוחדים למצות את הפוטנציאל הגלום בהם. היום אנחנו שמחים עם עדן שסיימה את השנה הראשונה של לימודיה בהצטיינות.
ואם עדן יכולה, ............ מה אתכם?