נורית נוביסברכות לד"ר נורית נוביס שזכתה במענק מחקר ע"ס 250,000 ש"ח ביחד עם פרופ' אריק כוכבי (החוג להיסטוריה כללית). נושא המחקר: "אתרים של מתח: תמורות בזיכרון השואה באירופה גורמים, מקורות והשלכות." כחלק ממחקר זה תתקף ד"ר נוביס סולם, שפיתחה לעמדות של מורים כלפי הוראת השואה במדינות שונות.
כה לחי, נורית!
כרמלה וויקילאחר 29 שנים של שירות מקצועי, מסור, מקצועי ואיכפתי, גב' כרמלה שמר – העוזרת המנהלית של ראש החוג – פורשת לגמלאות. כרמלה ליוותה את החוג להוראה ואחר כך את מחליפו – החוג ללמידה, הוראה והדרכה, והייתה יד ימינם של כל ראשי החוגים לדורותיהם, ביניהם: פרופ' רחל סגינר, ד"ר יוסי שניר, ד"ר אירית פלד, פרופ' בילי עילם, פרופ' לילי אורלנד-ברק, ד"ר אריה קיזל, ולאחרונה פרופ' דני בן-צבי. נפרדנו מכרמלה בשני אירועים חגיגיים, האחד החוג במסגרת יום למידה הדדית של הסגל האקדמי הבכיר של החוג, והשני בארוחת בוקר חגיגית של הסגל המנהלי של החוג.
כרמלה, אנו מאחלים לך שיהיו חייך מלאים בסיפוק ובעשייה מבורכת כגמלאית של האוניברסיטה.
את כרמלה, תחליף גב' ויקי סירוטה. ויקי בעלת תואר שני בחוג לסטטיסטיקה במגמת איכות של אוניברסיטת חיפה. ויקי היתה בעשור האחרון אחראית על היחידה ללימודי אנגלית כשפה זרה במכינה האוניברסיטאית.
ויקי, אנו מאחלים לך הצלחה בתפקידך ובטוחים שתרגישי איתנו בבית!