כריכת הספרהפקולטה לחינוך מברכת את פרופ׳ אדיר כהן לרגל צאת ספרו החדש: ״שאלה היא התשובה״ - שירים ומחשבות.כריכת הספר שאלה היא התשובה

הַחַיִּים הֵם שְׁאֵלָה
שֶׁלְּעוֹלָם לֹא תִּמְצָא פִּתְרוֹנָהּ
אַךְ נַמְשִׁיךְ לִשְׁאֹל אוֹתָהּ
וְלַחְתֹּר לִתְשׁוּבָה
שֶׁלְּעוֹלָם לֹא תִּנָּתֵן,
אוּלָם עֶצֶם הַשְּׁאֵלָה
הִיא חַיֵּינוּ
וְהִיא הַתְּשׁוּבָה.

ציפי שכטמןפרופ' ציפורה שכטמן מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם, הוזמנה על ידי משרד החינוך האמריקאי להעביר הכשרה ליועצי המחוז להנחיית קבוצות ייעוץ בבית הספר.

את ההכשרה העבירה פרופ' שכטמן בשיטה ייחודית שהיא פיתחה כמומחית וחוקרת מובילה בתחום הטיפול הקבוצתי בקרב  ילדים/ות ומתבגרים/ות.

רעות ויאירהפקולטה לחינוך מברכת את הזוכים והזוכות מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם, במענקי מחקר מהקרן הלאומית למדע, על ההישג המחקרי המרשים!

פרופ׳ יאיר זיו וד״ר רעות ארבל, מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם, עבור מענק בנושא: ״חקר תהליכי ההעברה הבינדורית של דפוסי עיבוד מידע חברתי מהורים לילדיהם: הקשר להסתגלות חברתית בעת המעבר מגן החובה לכיתה א'״.

מאחלים לכם ולכן עשייה מחקרית מרתקת, רוויה גילויים מפתיעים ומלאת השראה, כפי שראוי לכולכם.ן
משתתפים בכנסב-27 ביוני 2022 התקיים בפקולטה לחינוך הכנס הבין-אוניברסיטאי לגיל הרך, תשפ"ב. הכנס השנתי מוקדש בעיקר ללמוד מפי סטודנטיות וסטודנטים לגיל הרך על עבודות המחקר שהן.ם מבצעות.ים במסגרת הלימודים לתואר שני ושלישי. הכנס הינו פרי שיתוף פעולה בין התוכניות לגיל הרך בארבע אוניברסיטאות - האוניברסיטה העברית, תל אביב, בר אילן וחיפה. השנה הפקולטה לחינוך אירחה את הכנס. כמדי שנה, היה מעניין ולבבי.

לצפייה בתמונות מהכנס לחצו כאן (בחלון חדש)