רעות ויאירהפקולטה לחינוך מברכת את הזוכים והזוכות מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם, במענקי מחקר מהקרן הלאומית למדע, על ההישג המחקרי המרשים!

פרופ׳ יאיר זיו וד״ר רעות ארבל, מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם, עבור מענק בנושא: ״חקר תהליכי ההעברה הבינדורית של דפוסי עיבוד מידע חברתי מהורים לילדיהם: הקשר להסתגלות חברתית בעת המעבר מגן החובה לכיתה א'״.

מאחלים לכם ולכן עשייה מחקרית מרתקת, רוויה גילויים מפתיעים ומלאת השראה, כפי שראוי לכולכם.ן

להתקרב אל האש - כריכת הספרהפקולטה לחינוך מברת את פרופ׳ אדיר כהן לרגל צאת ספרו החדש: ״להתקרב אל האש״.כריכת הספר

כְּכָל שֶׁכְּנָפַי

הִתְקָרְבוּ אֶל

מְקוֹר הָאֵשׁ

וּכְבָר יָכֹלְתִּי

לָחוּשׁ בַּחֲרִיכָתָן,

כָּךְ הִרְגַּשְׁתִּי

שֶׁאֲנִי קָרוֹב

לְמִמּוּשׁ חַיַּי.

משתתפים בכנסב-27 ביוני 2022 התקיים בפקולטה לחינוך הכנס הבין-אוניברסיטאי לגיל הרך, תשפ"ב. הכנס השנתי מוקדש בעיקר ללמוד מפי סטודנטיות וסטודנטים לגיל הרך על עבודות המחקר שהן.ם מבצעות.ים במסגרת הלימודים לתואר שני ושלישי. הכנס הינו פרי שיתוף פעולה בין התוכניות לגיל הרך בארבע אוניברסיטאות - האוניברסיטה העברית, תל אביב, בר אילן וחיפה. השנה הפקולטה לחינוך אירחה את הכנס. כמדי שנה, היה מעניין ולבבי.

לצפייה בתמונות מהכנס לחצו כאן (בחלון חדש)