הפקולטה לחינוך מארחת את הכנס ה-16 של INPE לפילוסופיה של החינוך 2018

הפקולטה לחינוך גאה ומתרגשת לארח את הכנס ה-16 של הארגון הבינלאומי International Network of Philosophers of Education (INPE) שיתקיים ב 13-17 באוגוסט, 2018. הכנס, המתקיים אחת לשנתיים, יתמקד בנושא 'חינוך, דיאלוג ותקווה' ויכלול הצגות של חוקרים והוגים בפילוסופיה של החינוך מכל העולם, במשך חמישה ימים.

בכנס יתקיימו כשבעה מושבים מקבילים ושלוש הרצאות מפתח מאת ניקולס ברבלס מאוניברסיטת אילינוי באורבנה-שמפיין, איימן אגבאריה מהחוג למדיניות ומנהיגות בחינוך באוניברסיטת חיפה ונל נודינגס מאוניברסיטת סטנדפורד.

ביומו האחרון של הכנס, תתקיים ההרצאה לזכרו של פרופ' אילן גור-זאב ז"ל מאת נל נודינגס ואליה תגיב פרופ' עפרה מייזלס מהחוג לייעוץ והתפתחות האדם. כמו כן, הכנס ינעל בטקס להענקת תואר ד"ר של כבוד עבור נל נודינגס וארוחה חגיגית לנעילת האירוע. ניתן להתרשם מתכנית הכנס ופרטים נוספים באתר הכנס (בחלון חדש) - http://inpe2018.edu.haifa.ac.il

הפקולטה לחינוך מזמינה את קהל החוקרים והסטודנטים להשתתף באופן פעיל בכנס ולהגיש הצעות רבלנטיות להצגה בכנס על פי ההנחיות (חלון חדש).