פתיחת ההרשמה לכנס מיט׳׳ל 2017 באוניברסיטת חיפה

לוגו מיטלהפקולטה לחינוך שמחה לבשר על המשך ההרשמה לכנס מיט"ל החמישה-עשר, שיערך השנה באוניברסיטת חיפה, ביום שני, ה- 26 ביוני 2017, ב' בתמוז תשע"ז ויעסוק בנושא טכנולוגיות חדשות בהוראה ולמידה בהשכלה הגבוהה: כיוונים ומגמות. פרופ' דני בן-צבי (חבר ההנהלה האקדמית של LINKS I-CORE, ראש היחידה האוניברסיטאית להוראה נתמכת מחשב, ראש המגמה לטכנולוגיות בחינוך, יו"ר הוועדה ללימודים מתקדמים בחוג לחינוך מתמטי), מהחוג ללמידה, הוראה והדרכה והחוג לחינוך מתמטי עומד בראש וועדת התכנית של הכנס, אשר תתמקד השנה בתיאור ההישגים והאתגרים בלמידה ובהוראה מוגברות טכנולוגיה (Technology-enhanced learning and teaching) בחינוך הגבוה ובכיווני התפתחות עתידיים.

כמדי שנה יתמקד הכנס בעולם הלמידה המתוקשבת בחינוך הגבוה.  הכנס יכלול מעל 50 הרצאות ופוסטרים מחקריים בנושא שילוב התקשוב בהוראה האקדמית ובסוגיות של פדגוגיה חדשנית ולמידה בעידן הדיגיטלי. בנוסף, נקדיש מושבים לתוכן "חוויתי" ומעשי.
הכנס פונה לחוקרים, לאנשי הוראה ותמיכה ולכל בעל עניין במהפכה הטכנולוגית הסוחפת את עולם האקדמיה.

ניתן לפנות בכל שאלה למייל: meital@mail.iucc.ac.il  או בטלפון: 03-6460552/5

רישום לכנס לחצו כאן (בחלון חדש)
לפרטים נוספים באתר הכנס לחצו כאן (בחלון חדש)
לצפייה בתכנית הכנס לחצו כאן (בחלון חדש)