אימון להתמודדות עם הפרעות קשב ותפקוד

לא עתיד להפתח בשנת הלימודים תשע"ה

מנחה: ד״ר כלנית סגל לויט, מאמנת אישית ומשפחתית להפרעות קשב ותפקוד

על התוכנית

כיום ברור כי משמעותם של הפרעות קשב ותפקוד באים לידי ביטוי לא רק בתחום האקדמי- בית ספרי גרידא אלא בכל מישורי החיים (משפחתי, חברתי, מקצועי, ממילוי טופס ועד נהיגה) ובכל מרחבי החיים (בית, קהילה, תנועות נוער, מפגש חברתי, ביקור משפחתי, צבא, עבודה). האימון מהווה דרך יעילה, ממוקדת ותכליתית להתמודדות עם המורכבות והקשיים המלווים ADHD. הכשרה באימון מסייעת בגיבוש מערך כלים פרקטיים יעילים ומכווני תוצאה שניתן ליישם באופן פרטני וקבוצתי בעבודתם של מטפלים ומורים.

התוכנית מעניקה הכשרה תיאורטית ומעשית באימון להתמודדות עם הפרעות קשב ותפקוד. אסטרטגיות הנלמדות בתוכנית יוכלו לשמש את משתתפיה בעבודה עם תלמידים ובוגרים, משפחות וצוותים מקצועיים.

מבנה התוכנית

הקורס בנוי מהרצאות, קריאה ומשימות תרגול ואימון מונחה של שני מתאמנים.

קהל היעד

התוכנית מיועדת לבעלי תואר ראשון לפחות בחינוך, פסיכולוגיה, עבודה סוציאלית ושירותי אנוש המעוניינים להעשיר את אמתחתם המקצועית בד בבד עם התנסות חוויתית.

היקף

180 שעות

מועד התוכנית

ימי ג', בין השעות 10:00 - 15:30

המיקום

אוניברסיטת חיפה

תעודת סיום

תעודת סיום מטעם המחלקה ללימודי המשך, הפקולטה לחינוך, אוניברסיטת חיפה, תוענק למשתתפים אשר יעמדו בהצלחה בכל חובות התוכנית ויבצעו את כל מטלותיה.

עלות

דמי הרשמה: 150 ₪

שכר לימוד: 6,500 ₪

הקורס מוכר לגמול במסגרת "אופק חדש" ולגמול לצבירה

הקורס מוכר ל- 6 ש' עבור מורים לשבתון.

הרשמה

מילוי טופס דמי הרשמה, יש לשלוח בדואר- עבור:

המחלקה ללימודי המשך, לידי רויטל

הפקולטה לחינוך

אוניברסיטת חיפה, 31905

או בפקס- 04-8240869 או במייל-   rmayer@univ.haifa.ac.il / rvadai@univ.haifa.ac.il

ניתן לפנות למרכזת התוכנית, ד"ר כלנית סגל לויט, נייד: 052-4372330, דוא"ל: ksegal01@netvision.net.il

לפרטים נוספים והרשמה לפנות אל:

המחלקה ללימודי המשך, הפקולטה לחינוך

04-8240868/645