סטודנטים להוראה בפרויקט סביבתי בבי"ס מאר אליאס עם החברה להגנת הטבע

עובדים בפרוייקט הסביבתיביום שלישי, 6 ליוני, התנדבו הסטודנטים להוראה מאוניברסיטת חיפה בהדרכת רכזת ה – PDS מטעם אוניברסיטת חיפה, גב' גרייס סלאמה, בפרויקט סביבתי אשר הם יזמו במסגרת ההתנסות שלהם בהוראה בבית הספר מאר אליאס בחיפה. הפרויקט התקיים בשיתוף פעולה והירתמות מלאה ליוזמה מטעם החברה להגנת הטבע בהובלת הרכז מג'די אבו אלהיג'א מטעמם.
היוזמה נועדה לשיפור פני הגינה הבית ספרית המוזנחת והשריית אווירה סביבתית נעימה ואווירה לימודית נוחה בקרב תלמידי ומורי בית הספר. כמו כן, היוזמה נועדה להוות בסיס לגינה אקולוגית שתשמש בעתיד פינה בית ספרית לחקר מדעי סביב המגוון הביולוגי.
היוזמה תואמה על ידי הסטודנטים והחברה להגנת הטבע מול הנהלת בית הספר והמורה למדעי הסביבה סחר ח'ורי והתגייסו להשתתף בה תלמידים משכבות גיל שונות. חלק מההורים תרמו ציוד, לצד התקציב שנתרם ע"י החברה להגנת הטבע לביצוע הפרויקט.
היוזמה כללה עבודות ניקיון וסריקת השטח של הגינה, הרכבת מערכת מים להשקיית הגינה, נטיעת עצי הדר, פרחים, צמחי מרפא, ויצירת מושבים לשימוש התלמידים בהפסקות אשר נעשו על ידי שימוש חוזר במשטחי עץ וצביעתם.
במהלך היום ביקר מנהל בית הספר האב ויליאם אבו שקארה בפעילות וברך את כל השותפים לעשייה.

לצפייה בתמונות מהיום לחצו כאן (בחלון חדש)